Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2009 19:30 - Кое оправдава несъстоятелността на Еволюционната теория
Автор: boris66 Категория: Изкуство   
Прочетен: 1599 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 28.01.2009 10:44


               Дами и господа, 

естествоизпитателите и световните учени ,дадоха сериозни доказателства ,които отричат съществуващата хиляди години еволюционна теория. Първият момент ,в който се вижда несъстоятелността е това ,че не е възможно преминаването на сушата на рибите и преходът им към земноводни и сухоземни животни. 
Например при сухоземните животни, имаме възможност за увладявяне на тежестта на тялото ,чрез крайници ,а при рибите, то е в безтегловност и се рее свободно във водата. Също така дихателната система ,не е възможно да премине от вода към суша, защото тя е съвсем различна по структура и начин на действие. При едната имаме прекарване на вода през хриле, от които се усвоява кислорода ,а при другата прекарване на въздух атмосферен в бели дробове и съприкосновението на кислорода с кръвта ,неокислената в алвеоли. 
Сухоземните животни пият съвсем малко вода и я използуват ,за да изхвърлят шлаките от организма си ,след храненето. А рибите са изцяло във вода и я използуват непрестанно. Зрението също не е възможно ,виждане под вода ,изведнъж да премине във зрение на суша, а при птиците в зрение от височина .Просто картинките на еволюционната теория са много добре скачени, за да заблуждават 
простите хора ,придавайки им форма на една стройна теория. 
Дълбоката логика и наблюдения го доказват. При едните водата е среда и източник на метаболизъм и участвуваща в процесите ,а при другите е само участвуваща в процесите на метаболизма на организма или храненето ,като разтворител на солите и веществата и като евакуатор на отпадъчните вещества -отделителна система.Също така, много важно доказателство за това се явяват големите температурни разлики и амплитуди при птиците и сухоземните животни ,за разлика от водните и рибите ,които са доста по-малки, а това е съществено различие по отношение устройство и физиология.
Едно е ясно годпода, че животните ,рибите, птиците и др. земноводни 
са произлязли някъде в Космоса, независимо едно от друго и са си дали среща тук на Земята! Също така на различните животни ,по различен начин влиаят небесните светила и планетите .Те ги усещат и стават неспокойни или агресивни или спокойни.  
Нещата са доста противоположни и противоречиви ,а не следващи едно друго. 
 image
   Стабилността и овладявяне на тежестта на тялото 
   върху сушата на сухоземните животни 
  image
   Нестабилност по отношение тежестта на тялото, то е в постоянно
   движение, ту надолу, ту нагоре ,ту на страни във водата при  
   рибите.
  



Гласувай:
0



1. анонимен - двойнодишащи риби
29.01.2009 15:03
Как си обяснявате наличието на подклас Dipnoi - двойнодишащи риби,чиито плавателен мехур е превърнат в бял дроб и се открива в хранопровода откъм коремната страна?Такива риби има сега в Австралия(Neoceratodus forsteri),Южна Америка (Lepidosiren paradoxa),Африка(Protorpterus - няколко вида).Има и доста фосилни форми на подкласа. Тези риби преживяват дълго време (месеци) на сушата, преживявайки засушливите годишни цикли.Наистина,те се свиват в особени "гнезда",но все пак,метаболизмът им не е прекратен.Вашето "откритие",че видовете са произлезли някъде в Космоса е несъстоятелно. Най-малкото защото премества произхода от Земята някъде другаде. Еволюционната теория не е най-стройното нещо, но засега тя върши задоволително работа.
цитирай
2. boris66 - boris66-анонимен
29.01.2009 15:58
Инетересното е ,че тези двойнодишащи риби са забелязани доста след създаването на теорията, което значи ,че те не са били обследвани, а тя е писана насляпо .И също така да съгласен съм, но другите неща ,които съм изложил-конструкция -адекватно реагиране на средата ,зрение, температурна разлика, която е огромна при видовете ,прави несъстоятелна и невъзможна тази теория. Това е ясно, както и отхвърлянето на теорията ,че Земята е плоска, като тепсия ,съгласно представите на Човека, тогава. Ние можем ли да я изключим, като нещо съществуващо независимо от Космоса., Според теорията за системите .Земята е отворена система, към Космоса и тя приема всичко от него -спори, ембриони ,твърди тела и какво ли не .Метеорити като Тунгуският. Дори допускаме кацане на кораби и пришълци, казано още от Ерих фон Деникен. Не знам, защо науката си затваря очите ,пред това все още .Но не си ги затваря в Америка са наясно вече за това. А в Русия имат огромен материал ,събиран от 40 години по тези въпроси, който обаче все още е засекретен. И нали ви е ясно ,че науката и партийната дейност са две различни неща!На симпозиум във ВВМИ -София наскоро един професор ми каза Дарвин отдавна е отречен -другото е за простолюдието!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boris66
Категория: Изкуство
Прочетен: 4119452
Постинги: 918
Коментари: 1736
Гласове: 3228
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол