Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2009 23:44 - Къде си вярна ти любов народна !
Автор: boris66 Категория: Изкуство   
Прочетен: 1410 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 15.02.2009 00:04


       Дами и господа, 

в този постинг искам да си иплача мъката по това ,че Родината ни всеки божи ден се продава, под един или друг предлог. Всеки ден я товарим на една или друга кола, коя от коя по-пагубна .Забравихме славата на Дядо Вазов ,На Генерал Георги Вазов и братята му в Одринската войно и епопея .Разни мутри всевъзможни ни окачествяват като материал, а този народ ги храни и облича. Забравихме Ботев и неговата чета, Васил Левски и това, че си е отдал живота за чиста и свята Република. Отидох в държавният архив по работа ,за една справка, защото съм офицер ,рискувал живота си за България, по самолети и кораби ,но видях ,че тези момичета там не ги инетерсува нищо, по точно, не им пука. Кога най-после ще се разглеждаме ,осъзнаваме и идентифицираме като елит? Докога заради едни или други ще ни контролира Европа, чиято култура ние веднага след Турското робство въведохме в нашата интелигенция ?Сега идват избори и всеки се впуска с обещания ,само и само да завземе поста си във ешалоните на властта .Докога ще унищожаваме нашата велика и безкрайно красива природа? Великата Рилска Пустиня, Старият и мъдър Бълкан, напоен с кръвта на дедите ни, 
земята ни? Докога ние ще си затваряме очите пред разни профашистки групировки, които се боядисват всякак ,за да напипат кокалът и да командват народа .Нима нямаме един век опит и то горчив ?Защо осквернихме светините си? Нямаме ли родолюбци и чисти патриоти ,които вече да работят на ползу роду. Нима въздигането и почитането на българският род ,славен е шуробаджанащина? Докога ще гледаме по телевизията ни палячовци ,които говорят чисти глупости ,а не истинско изкуство .Докога ще търпим всичко това? Нима не се намери един политик ,който да повдигне стандартът на държавата ни -не говорим за мафията и рекета? Всичко това се е струпало у мен и не може да намери отпушване и утеха. Народът ни тръгна да мие чиний по Европа, за да изкара повече пари. Докога ще бъде това, 
докога? Къде е тази Велика България ,която помни историята ни !?!Наскоро ще дойде и 19 февруари -Обесването на Васил Левски, един ден ,който разтърсва душите ни до последно ,ден в който трябва да се осъзнаем, именно за това се правят тези чествания всяка година. Какво изпитах, когато чух ,че средният и беден българин си плаща данъците съвестно, а милионерите укриват данъци!?! Това ли е тази интелигенция и родове възрожденски ,които са отдавали всичко на ползу роду и България и са я наричали Отечество Любезно...!?!
Именно това не трябва да се допуска и корупцията, която се шири. Има хора ,които за пари са готови да си продат честта и името. До кога?


Тагове:   народна,


Гласувай:
0



1. zaw12929 - Дядо ни е бил народен представител ...
17.02.2009 16:48
Дядо ни е бил народен представител от 1911 г когато Идеята Верлика България завладява всички и...следват войни Първата национална катастрофа. Той кръщава дъщеря си Велика, не на Христовия празник, а на очакваната Велика България.
Днес България е по велика от всякога в стремежа си да се отърси от всякакво продажно минало и застава все по изправена. Въпрос на обич и желание е да я опознаете. За да сте в мир със себе си. Нека политиците се борят, а ние да ги изслушаме и да приеемем най доброто, спокойни за бъдащето.
Поздрави за притесненията. Всеки ги има.
цитирай
2. boris66 - boris66-zaw12929
17.02.2009 19:10
Дядо ми е бил жив участник във 1 вата световна война и е бил в армията на Генерал Вазов .Лично той ми е разказвал за битката при Одрин и също така беше ОФ, след победата на народната власт.С невероятно добър характер и обичащ децата и с невероятно добри очи ,които един худажник не можа да отрази блясъка им в творбите си .Той обичаше животните и конете, особено много.Благодаря за разбирането !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boris66
Категория: Изкуство
Прочетен: 4074234
Постинги: 918
Коментари: 1736
Гласове: 3228
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол