Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 11:17 - Зелената Партия проведе своите референдуми
Автор: boris66 Категория: Изкуство   
Прочетен: 6818 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.05.2009 16:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Дами и господа, 

Зелената партия ,проведе своите референдуми в градовете -София ,Пловдив ,Стара Загора, Тополовград, Бургас, предстоят и нови във Враца и област Монтана със съдействието на фондация Роза -Люксембург и заместник посланникът на посолството на Германия в България. Беше избран химн на партията песента "Green it On",която беше предложена и избрана, чрез гласуване от деятелката Мария. Повече информация, може да почерпите на интеренет портала ни www.зелена партия, там има новини, музика ,уставът ни, проекти ,състав, управление ,цели и задачи ,начини на връзка. Моля всички наши симпатизанти да ни пишат и да се присъединят към нас и да ни подкрепят. Получихме интересно писмо от Америка, в което се казва -Стига толкова надпревара във въоръжаването стига толкова надпревара във икономичеки план стига толкова студени войни, стига демагогия ,стига толкова унищожаване на природната среда, като наш дом и околна среда .Нека се обърнем към жизненоважната за всички ни ,екология и природна среда ,от където произлизаме всички и също така мирно бъдеще и съвместно съществуване на всички в рамките на суверена.
 Зелената партия не е парламентарна партия, но се надяваме и сме сигурни ,че ще стане ,защото идеите и са светли и чисти и това вече е много модерно в Обединена Европа. Тя е вече европейска партия, защото е пряко свързана със Швейцарските Зелени и там е оформен уставът им .Тя ще се противопоставя на всеки ,който унищожава красивата Българска природа, ландшафт и въздух, води ,почви ,растителност и животински свят.
Зеленатапартия е за равенство между хората за зачитане на техните идеи и възгледи и за опазването на живота и живата природа ,като висша ценност и неразривно свързана с добруването на нацията ни и всички наши гости, дошли от Цяла Европа и Цял Свят. Нашата природа е уникална и с много ендемити и редки и защитени видове.
Александър Каракачанов е бил кмет на София и са му пределно ясни проблемите на Столицата ни ,отколкото на всеки един друг и също така ние ще имаме пълно присъствие в министерства ,особено екологичното , МОСВ и Земеделие ,гори и храни ,свои евродепутати в Европа за да се борят за интересите на България в обединена Европа.Зелената партия обединява в себе си професори и учени хора, които са в състояние за се борят за екология ,селско стопанство, природа, ландшафт, биосферни резервати, обща и специална екология и по-добър облик на градовете ни и столицата ни- -архитекти ,озеленители, ландшафтни инженери, лесотехници, биолози ,еколози ,зоолози ,инженери, писатели. общественици,Нека нашата столица се превърне в един добре озеленен оазис ,приветен и приятен за живеещите и гостуващите и хора .Нека се изживеят старите неща, като Кремиковци, проблемите със старите сгради в Захарна Фабрика и течащите реки и канали и чистотата им  т. н. 
Нека се потърсят от Европа разбиране, средства-фондове технологий -либхер, пречиствателни съоръжения, филтри ,Радиометър Копенхаген за датчици, относто шума, които да разрешат проблемите ни .Зелената партия цели общо за всички деца екологично образование и култура още от ученическата скамейка, посещаване на Зелените училища,организирани от нея.Здравеопазване и защита на човешките права ,съгласно Законите на Европа.
image
  Добре озеленен парк, с орнаменти и фигури от цветя,
майсторството на майсторите озеленители и цветари 
е горямо и радва нашите очи ,умове и души.
image
          Зелена красота и майстроство,
 мир, единство ,творчество ,красота ,свобода. 
 Нека се научим всички да живеем ,под законите на 
 Красотата. Наистина човек, който не е посадил дори и
 едно дърво е живял напразно. А този, който откъсне дори едно цвете, ще наруши ритъм на една звезда.



 





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boris66
Категория: Изкуство
Прочетен: 4072846
Постинги: 918
Коментари: 1736
Гласове: 3228
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол